Det finns gott om anledningar till att investera i beachflaggor. Först och främst är dom mobila, som en lättare och glädjefullare variant av en skylt. En flagga ger alltid ett glatt och aktivt intryck, i synnerhet om den fladdrar med vinden. En beachflagga är som en mobil skylt, som kan användas både inomhus och utomhus. Naturligtvis så finns det gott om olika “fötter”, så ni behöver inte oroa er för att flaggan skrapar på golvet. Inomhus kan vi rekommendera antingen en “vattentank” eller den ännu mildare vattenpåsen/vattensäck. Utomhus så kan en beachflagga ofta stoppas ned i marken likt en tältpinne, även om vi starkt rekommenderar att ni alltid använda er av någon typ av metall/betongfot utomhus.

Om ni har en fast lokal så har ni antagligen redan en skylt, men det finns ändå gott om syften med beachflaggor. Såvida ni inte har en skylt som täcker hela väggen finns det alltid behov av att markera exakt var verksamheten håller hus. Kanske kan ni sätta upp en flagga vid närmaste korsning som pekar besökarna i rätt riktning samtidigt som den exponerar ert varumärke för massa trafikanter? Varför inte en beachflagga med pilar som pekar mot ingången? Inför stora evenemang kan det vara värt att bilda en “väg” med flaggor framför entrén. Lite som en egen paradgata!

Beachflaggan kan även bytas ut, så ofta räcker det med att ni köper så många fötter ni behöver vid ett tillfälle, och så kan ni helt enkelt byta ut flaggor beroende på vad ni vill marknadsföra. Att byta ut och variera flaggorna ger även ett positivt intryck och visar på att ni ständigt är aktiva.