När man vill synas och höras på allmänna platser kan man göra det på lite olika sätt. Man kan rent av ha en megafon och stå och skrika i. Då syns och hörs man garanterat, men frågan är om det är så uppskattat av alla och om det egentligen inte motverkar sitt syfte. En tumregel när man ska synas för att kunna marknadsföra sitt företag är att man ska synas bra utan att vara i vägen för folk och samtidigt är det bra om man snabbt kan ta sig till andra platser eftersom människor ju faktiskt rör på sig, så en plats kan vara bra att stå på ett tag men kanske inte nästa timme.

Detta är problemet för många butiker och kiosker eftersom de inte går att flytta. Man får helt enkelt hoppas på att det rör sig många på en viss gata där butiken ligger, och det är ofta svårt att få en sådan plats eftersom de är mycket åtråvärda av företagare. Dessutom är det dyrt att betala hyran och man behöver särskilda tillstånd.

Ett sätt att synas på allmän plats och som är en populär lösning hos många företag är istället att använda sig av beachflaggor som är en typ av flagga nära marken men som ändå syns mycket och som är lätt att packa ihop och ta med sig till nya platser. Det som är bra med beachflaggor är att de markerar ett område så att man syns men samtidigt är de inte i vägen för någon. Beachflaggor kan man beställa och modifiera så att de passar det eget företaget och man kan även handla dem på internet på till exempel tsreklam.se som har ett stort utbud av det mesta när det kommer till reklamprodukter. Ett tips är att kombinera en beachflagga med ett event där man delar ut reklamprodukter till förbipasserande på gatan.